Ce se întâmplă la prima citire? La ce să mă aștept?
Nu ai de ce te teme sau îngrijora, ăsta e primul lucru și cel mai important pe care aș vrea să ți-l spun. Dacă m-ai contactat, dacă ai făcut programarea citirii tale în Tarot, înseamnă că ai luat deja decizia asta. N-o să afli de la Tarot numerele câștigătoare la loto, nu e cazul să ai asemenea așteptări. Nu o să afli nici data morții cuiva, nici alte lucruri îngrozitoare de acest gen. În schimb, dacă ai întrebări referitoare la relația sau cariera ta, e cazul să fii gata să auzi nu doar răspunsuri pozitive, ci și răspunsuri care te pot pune în gardă sau chiar pot descuraja o anumită acțiune. E simplu: nu-i pune niciodată Tarotului întrebări la care nu vrei sau nu ești pregătit să afli răspunsul.
Înaintea întâlnirii tale cu mine și Tarotul, fie ea online sau offline, pregătește-te fizic și psihic. Încearcă să ajungi la o stare de liniște și relaxare (fă sport, yoga, respiră adânc, bea un ceai etc.), și exact asta o să fac și eu. Fii liber interior și gata să-ți lași intuiția să lucreze. Eu, pregătindu-mă pentru întâlnirea cu tine, voi face același lucru. Dacă e cazul, fă o listă cu întrebările și dilemele tale. Pentru ca nimic să nu ne perturbe gândurile, recomand închidereaaparatelor care te-ar putea distrage de la conexiunea cu tine însuți și dilemele pe care le ai. Încearcă să te afli într-un spațiu cât mai confortabil, în care șansele să intervină un element perturbator să fie minime.
Primele lucruri, întâmplări sau persoane la care îți zboară gândul în timpul citirii mele sunt de obicei cele corecte. Nu-ți opri intuiția, nu raționaliza prea tare. Mie, îmi poți spune exact atâta cât vrei din întrebările și dilemele tale, este alegerea ta. Dacă primesc mai multe detalii îmi va fi mai clară situația, asta pentru că fiecare carte de Tarot are multe variante de sens, în domenii complet diferite. Tu alegi ce și cât îmi spui despre tine. Discreția mea este și va fi absolută.
Ce-mi poate spune mie Tarotul?
Tarotul e, practic, harta potențialităților tale: el îți poate indica dacă o acțiune a ta viitoare e benefică și recomandabilă sau că, dimpotrivă, ar fi recomandabil să mai aștepți puțin înainte de a apăsa pedala de accelerație, sau chiar să te oprești. Îți poate arăta cum va fi drumul, înainte ca tu să pornești pe acel drum. Dacă te afli la o răscruce și există două căi, două variante pe care le-ai putea urma, iar tu nu știi pe care să o alegi, Tarotul te ajută să întrezărești ce te așteaptă la capătul fiecăruia și care ar putea fi consecințele.
Dacă inima ta e scindată între două persoane, cu ajutorul Tarotului poți întrezări care dintre cele două relații e cea recomandabilă, care are potențial pe termen lung, ce fel de viitor ai putea avea cu fiecare dintre cele două persoane. Dacă vrei să începi sau, din contră, să termini o relație, poți să vezi cum ar fi pentru tine dacă ai acționa în acest sens și cât de multă fericire sau liniște îți va aduce asta. Îți poate spune ce anume îți apare în cale dacă rămâi single și îți poate arăta și chiar și pe cât timp ai putea rămâne în singurătate, dacă întrebi în mod specific acest lucru.
Dacă te întrebi dacă o anumită persoană specială cu care ai fost cândva sau pe care ai iubit-o încă se mai gândește la tine cu dragoste, sau dacă acum are pe altcineva în inimă, se poate vedea și asta în Tarot – dacă tu ești cu adevărat gata să afli acest lucru.
Dacă plănuiești o afacere, o schimbare de carieră sau un job nou, Tarotul îți poate dezvălui dacă acest plan al tău este inspirat, dacă îți va aduce beneficii financiare și recunoaștere profesională sau nu și, în caz că da, îți poate arăta și peste cât timp acest lucru s-ar putea întâmpla.
Tarotul îți arată lucruri care îți vor intersecta traiectoria, lucruri la care nici nu te aștepți. Te previne despre influențe exterioare, situații și persoane care pot să apară și să îți schimbe cursul acțiunilor, sau poate chiar al întregii vieții. Te mai poate avertiza și despre propriile tale tendințe și înclinații de moment (spre ceartă sau depresie, de pildă) pe care, dacă ești conștient de ele, ți le vei putea înfrâna. Și tot Tarotul îți anunță momentele de inspirație pe care va merita să ți le încurajezi și fructifici.
Cu cât întrebările pe care le adresezi Tarotului sunt mai precise, mai ales în ce privește perioada de timp care se te interesează (de exemplu, următoarele șase zile, săptămâni sau luni), cu atât mai clar va fi și răspunsul primit. Aceste întrebări nu trebuie să le pui în amănunt în cuvinte, nu trebuie să mi le prezinți mie detaliat decât dacă dorești, dar e foarte important să fie foarte exacte în mintea ta.
Tarotul este o unealtă excepțională pe care o poți folosi în viața de zi cu zi, te ajută să iei decizii mai bune și să te focusezi în momentele de incertitudine. E folositor să fii prevenit asupra a ce poți ocoli sau îmbrățișa. Și nu uita un lucru: îți poți schimba oricând destinul, dacă vrei. Liberul arbitru există și funcționează. Decizia, întotdeauna, e la tine.
Cum să mă programez?
- Accesezi secțiunea “Citiri Tarot” și găsești tipul de citire Tarot dorit
- Alegi data și ora dorită, și apoi selectezi tipul de Tarot dorit
- Completezi datele personale și de contact
- Selectezi metoda de citire – ONLINE sau OFFLINE (direct la studio: Cluj, Iuliu Maniu 21)
- Selectezi metoda de plată și plătești
Cine e Tarotricia, ce-ți veni cu Tarotul?
Sunt Patricia Nedelea și am o relație cu Tarotul de peste douăzeci de ani: e, practic, cea mai lungă relație de dragoste din viața mea. Am fost, de-a lungul timpului și actriță, și standup comedian, și cadru academic. Și feministă, și antropolog, și istoric al Renașterii italiene. Am scris cărți academice, dar și de ficțiune. Am lucrat ca și ghostwriter. Dar, dincolo de toate aceste schimbări profesionale, în acești douăzeci de ani care au trecut eu am fost, constant, cititoare în Tarot.
Domn Tarot mi-a apărut în cale pe vremea când eram studentă la actorie, iar posibila mea relație cu el părea pe atunci ceva neserios și trecător… deloc de viitor. Le citeam în tarot colegelor și colegilor de facultate ori de câte ori îmi cereau, pentru că una din regulile cititului în tarot e să nu refuzi să îi citești cuiva care îți cere și are nevoie de asta, că altfel îți pierzi pur și simplu darul… Și, de atunci, niciodată nu am refuzat pe cineva, dacă într-adevăr avea nevoie de tarot.
Tarotul a reapărut apoi în viața pe vremea când lucram la doctoratul în Studii de Gen la Centrul de Studii Europene din Budapesta. Am primit o bursă Marie Curie care mi-a dăruit un an de stat în Bologna, unde mi-am petrecut timpul prin biblioteci și învățând limba italiană. Ar fi trebuit să lucrez la teza de doctorat, dar când colo m-am trezit căutând surse istorice despre musiu Tarot (sau Tarocchi, cum se numește în italiană) și am aflat o mulțime de lucruri netraduse în engleză.Am devenit atât de pasionată de istoria tarotului, că mi-am propus să fac încă un doctorat, chiar despre domnul Tarot.
Zis și făcut! Următorii patru ani din viața mea i-am dedicat exclusiv studiului Tarotului. M-a dezamăgit un pic faptul că, în tot acest timp, el s-a încăpățânat să-și păstreze misterul, nedestăinuindu-mi așa, pe față, de-al cui e, cine sunt părinții lui (cu nume și prenume). Cu alte cuvinte, nu sunt destule date istorice, așa că originea foarte exactă a Tarotului rămâne un mister.
Povestea noastră de dragoste s-a finalizatcu doctoratul în Tarot luat, hârtiile de căsătorie/doctorat în Tarot semnate și parafate de înalta instituție academică EUI din Florența, Iar eu am devenit Doctor în Tarot, sau mai pe scurt, Doctor Tarot.
După legalizarea academică a relației mele cu Tarotul, am scris încă o carte despre el. O carte nu academică, de data asta, ci de ficțiune: Constant Guests îi zice, adică în română Oaspeți nechemați (Click aici pentru carte), carte despre un pachet misterios de Tarot inventat vizual de mine pe baza imaginilor istorice deja existente (Click aici pentru seturile de cărți). Cu asta, am crezut că povestea mea de iubire cu Tarotul s-a terminat, dar nu a fost așa. N-am reușit să scap nicicum, nici acum, de domnul Tarot: prietenele mă roagă în mod constant să le citesc în el, prietenele prietenelor la fel; oriunde merg, îmi pică sub ochi un simbol, un pachet nou de Tarot pe care încă nu-l am și mi-l doresc de mor. Domnul Tarot e mereu pe fază când am nevoie de un sfat de la el sau de o încurajare.
Constanța lui prezență în viața mea merită mai mult de atât, așa că acum îl iau pe domn Tarot de braț și îl arăt lumii, spunând deschis ce înseamnă el pentru mine, șisunt gata să-l pun la treabă pentru oricine are nevoie de el. Asta, pentru că domnul Tarot poate să rezolve ecuații cu oricâte necunoscute, e un prieten constant și un iubit care te face să vezi viața în cincizeci de nuanțe de roz.
De ce crezi că ești mai pricepută ca alții la citit în Tarot?
Teza mea de doctorat “Cărțile de Tarot (în italiană Tarocchi) ca locuri ale memoriei renascentiste” a oferit un răspuns original întrebărilor referitoare la originile Tarotului.De ce au fost inventate cărțile de Tarot? În ce scop? Aceste cărți de joc inventate în secolul XV erau sisteme mnemotehnice create pentru scopuri educaționale și educative. Ele aminteau de istoriile și genealogiile familiilor aristocrate pentru care fuseseră create, de valorile morale ale virtuților teologice și cardinale, precum și de diverse mitologii. Tarotul a fost influențat și a influențat literatura artei memoriei a acelei vremi și ainaugurat tradiția europeană a cărților de joc pedagogice. Cu alte cuvinte, cărțile de Tarot sunt pedagogice, morale, ele reprezintă vizual imagini biblice moralizatoare. Tarotul nu a fost nicidecum inventat în scopuri malefice, oculte, ci pentru a rememora momente fericite precum nunțile și petrecerile, întâlnirile, socializarea, prietenia.
“Cărțile de Tarot ca locuri ale memoriei renascentiste” evarianta mea originală de istorie culturală,un studiu eclectic, comparativ și interdisciplinar, un loc de fericită întâlnire dintre istoria Tarotului, literatură, studii de gen, arta memoriei și analiză textuală și vizuală. Am analizat în cartea mea două aspecte majore ale artei memoriei în relație cu Tarotul: conținutul vizual și formațiunile pachetelor de Tarot din secolul XV, demonstrând că acestea erau sisteme mnemotehnice. Apoi m-am concentrat pe un alt aspect, acela specific al jocurilor de societate ale memoriei realizate cu Tarotul. Tot ceea ce am învățat ani întregi de studiu despre istoria și arta vizuală a Tarotului intenționez pun în practică, prin evenimentele sociale la care voi participa cu plăcere împreună cu cărțile mele de Tarot și prin workshop-urile de Tarot online sau offline pe care le voi ține și la care vă invit cu tot dragul.
Aoleo, ești vrăjitoare?
Nu sunt ghicitoare sau vrăjitoare, ci consultant și interpret al unor imagini de Tarot ale căror sensuri se leagă și întrepătrund. Nu invoc zeități și entități, ci interpretez vizual și textual cărțile de Tarot și oracol. Nu apelez la ritualuri și magie, ci îți spun, cât de bine pot eu și pe cât mă ajută intuiția, povestea ta pe care o citesc în imagini și cuvinte (pentru că principalele cărți de tarot conțin și cuvinte, nu doar imagini). Eu nu sunt de partea “necurată” și nu chem niciun fel de “spirite”: descifrez imagini și le leg între ele, clarificându-le înțelesurile combinate.
Cu ani în urmă am predat (studenților la masterat la Universitatea Central Europeană) un curs de citire a culturii vizuale care conținea tehnici de citire a imaginilor și picturilor, a filmelor artistice și a pieselor de teatru. Atunci am realizat ce mult înseamnă să știi cum să citești sensurile materialului vizual și să le reușești să le legi într-o poveste coerentă, care are semnificație. Să poți face acest lucru ține, desigur, și de un anume talent, și de gradul tău de libertate interioară. Dar în primul rând contează, desigur, cât de multe lucruri cunoști despre acele imagini și tradiția lor – pentru că nu poți fi inspirat, dar complet lipsit de informație; n-ai cum.
Timp de aproape zece ani am studiat toate sursele și informațiile existente despre Tarot, din punct de vedere istoric; de aceea am obținut un doctorat în Tarot la Institutul Universitar European din Florența. Sunt antrenată să citesc materiale vizuale, nu doar pentru că am ținut cursul de citire a materialelor vizuale descris mai sus, ci și pentru că sunt scriitoare și am antrenament în a lucra cu texte, imagini și simboluri. Văd story-ul din cărțile de Tarot și îl redau, pe cât de bine și de clar reușesc, celor care mă consultă. Și, nu în ultimul rând, am doar gânduri bune și intenții pozitive pentru voi, fiindcă vă consider prietenii mei.
Termeni și condiții
Dacă alegeți să vizitați site-ul tarotricia.ro (denumit în continuare site-ul) și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestuia, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.
Proprietar al site-ului este Societatea Tarotricia SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Eroilor, nr. 45, ap. 6, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1143/2020, având CUI 42440783, telefon 0726777077 (*linie cu tarif normal), email hello@tarotricia.ro (denumită în continuare „Societatea”).
Utilizatori sunt toate persoanele care accesează site-ul pentru vizionare și pentru a beneficia de serviciile prestate prin intermediul site-ului. Consultant este persoana care asigură prestarea serviciilor prin intermediul site-ului și, care, deține pregătirea profesională și competența necesară prestării serviciilor.
1. Prezentare generală
1.1 Tarotricia.ro este un site prin care Societatea pune la dispoziția utilizatorilor servicii de interpretare vizuală și textuală bazată pe cărți de Tarot. Tarotul reprezintă o hartă a potențialităților clientului, descrisă cât mai amănunțit de consilier, care va oferi interpretarea vizuală a cărților de Tarot. Nu există nicio promisiune sau garanție că anumite lucruri se vor întâmpla într-un anumit fel, ci doar posibilitatea ca ele să fie ajutate să se întâmple sau, dimpotrivă, să fie evitate de client, dacă sunt nedorite. Cu cât clientul oferă mai multe detalii asupra situației, cu atât citirea va fi mai exactă.
1.2 Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu sunt servicii de natură medicală, psihologică sau psihiatrică. Nu urmărim în niciun caz să substituim îngrijirea medicală a integrității fizice și psihice a utilizatorilor.
Societatea nu își asumă răspunderea, în nici un caz, pentru rezultatul serviciilor prestate pe acest site, iar utilizatorii nu pot angaja răspunderea Societății pentru daune de natură patrimonială sau morală suferite ca urmare a accesării site-ului sau/și a serviciilor de citire Tarot.
1.3 De asemenea, serviciile de citire Tarot sunt prestate de către un consilier cu pregătire profesională în domeniu, la nivel de doctorat, care își asumă și în același timp reclamă din partea utilizatorilor păstrarea unei relații profesionale adecvate. Pe cale de consecință, consilierul are dreptul de a înceta imediat orice ședință de citire Tarot, fără a restitui utilizatorului banii încasați pentru ședința respectivă, în cazul în care utilizatorul nu respectă limitele unei colaborări profesionale, respectiv, manifestă o atitudine batjocoritoare, cinică, ironică, agresivă verbal, are un limbaj licențios, recurge la amenințări, hărțuire, expune nudități, ori altele asemenea.
1.4 Societatea nu este responsabilă pentru daune aduse calculatorului utilizatorilor sau pentru viruși care ar putea să infecteze calculatorul utilizatorului sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării sau navigării pe site sau prin descărcarea de vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site.
Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.
1.5 Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, consilierilor sau clienților și vizitatorilor.
1.6 Site-ul poate fi utilizat doar de către persoane cu vârsta de 18 ani împliniți la data creării contului de acces pe site, indiferent de naționalitate, religie, orientare sexuală. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la serviciile prestate pe site.
Serviciile asigurate prin intermediul site-ului nu sunt disponibile pentru minori nici măcar prin intermediul tutorelui sau reprezentantului său legal. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora. Nu permitem crearea de conturi pe site de către minori și ne rezervăm dreptul de a șterge imediat conturile cu privire la care avem suspiciunea că aparțin persoanelor minore.
1.7 Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site, parcurgând în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului disponibili pe site. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.
1.8 Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces. Țineți cont de faptul că, prin comunicarea parolei dumneavoastră de acces în cont în favoarea altor persoane, riscați să acordați acestora acces la informațiile dumneavoastră personale, iar Societatea nu își asumă nicio responsabilitate pentru astfel de ingerințe. De asemenea, orice postare publică legată de sesiunile de consiliere pe site va fi pe propria răspundere.
1.9 Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.
1.10 Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.
1.11 Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris public de vizitatorii sau utilizatorii înregistrați pe site. Țineți cont de faptul că atunci când alegeți să faceți o postare publică pe site, aceasta poate fi văzută de oricine accesează site-ul.
2. Accesarea serviciile de pe site
Accesarea serviciilor prezentate pe site se face prin crearea unui cont de utilizator pe site, conform informațiilor disponibile pe site, fie, în cazul în care nu doriți crearea unui cont, prin simpla accesare a butonului corespunzător serviciului dorit, de pe pagina principală a site-ului, urmată de parcurgerea completă a pașilor de indicați pe site.
Aveți obligația de a furniza corect și complet datele solicitate. Aveți obligația de a furniza o adresă de e-mail validă. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din contul dumneavoastră prin utilizarea site-ului.
Prestarea serviciilor se face la data și ora convenită cu consultantul. Programarea ședințelor de citire Tarot se face prin rubrica dedicată de pe site. Dacă întâmpinați dificultăți la realizarea programării, ne puteți contacta utilizând datele de contact de pe site.
Sunteți pe deplin responsabil pentru informațiile pe care le comunicați consultantului, atât din punct de vedere al realității și veridicității acestora, cât și din punct de vedere al complexității, acurateței și relevanței acestora pentru prestarea serviciului solicitat.
3. Plata
Prețul pentru fiecare serviciu solicitat prin intermediul site-ului este cel afișat pe site, corespunzător serviciului de care doriți să beneficiați.
Prestarea serviciului este condiționată de realizarea plății în avans, conform instrucțiunilor de plată care vi se vor afișa automat. În cazul în care nu se efectuează plata (integral sau parțial) nu veți avea acces la serviciile selectate pe site-ul nostru.
Plata se poate face urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.
Se poate efectua plata online prin procesatorul de plăți PlatiOnline cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele tarotricia.”
Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.
Dacă clientul va anula sedința sau participarea la workshop cu mai mult de 48 de ore înainte ca sedința sau workshopul programat să aibă loc, tranzacția prin card poate fi anulată. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
Nu vom restitui prețul achitat pentru servicii în cazul în care consilierul este pus în situația de a opri ședința de citire tarot datorită motivelor stabilite la pct. 1.3 din prezenții Termeni și condiții.
De asemenea, plățile care se efectuează prin intermediul site-ului nostru, strict pentru achitarea serviciilor pe care noi vi le punem la dispoziție, se realizează în condiții de securitate, conform politicilor de securitate implementate de furnizorii acestui serviciu Plati.online după cum se poate vedea aici: https://plati.online/?s=politica.
Modalitati de livrare pentru produse fizice trimise prin curierat: prin curierat, în maxim 48 ore timp de procesare + 48 ore timp maxim de livrare, efectuată prin compania Cargus. Se va plăti doar ramburs, prețul de transport nefiind inclus în prețul produsului (transportul va fi plătit de către destinatar).
4. Dreptul de retragere
Potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.
5. Soluționarea reclamațiilor
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru (dacă este cazul), accesarea unui serviciu, timpul în care ați primit răspuns la solicitări după achitarea costurilor aferente, aspecte legate de plată ori alte astfel de aspecte administrative ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0726777077 fie prin email la adresa hello@tarotricia.ro.
Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 30 de zile.
Aveți obligația de a nu face publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Societății prin aceste acțiuni.
Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.
6. Proprietate intelectuală și industrială
Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte, informații, structura, materialele cuprinse în program, know how, conținut, structură, administrare program și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Societății. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Societate.
Niciun utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.
De asemenea, Societatea deține dreptul de proprietate (inclusiv, fără limitare la drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală) asupra conceptului, denumirii, conținutului proiectului tarotricia, textelor, asupra fotografiilor, înregistrărilor, filmărilor și toate drepturile de a folosi și dezvălui ideile, conceptele, know-how-ul, metodele, tehnicile, procesele și adaptările acestora pe parcursul desfășurării activității sale.
7. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.
8. Confidențialitate
Consilierul se obligă, atât pe durata susținerii ședinței de citire Tarot pe site, cât și pentru o perioadă nedeterminată după această dată, să nu transmită altor persoane fizice sau juridice datele și informațiile de care a luat cunoștință în timpul exercitării prezentului contract.
Sunt considerate strict confidențiale toate documentele și informațiile furnizate prin intermediul site-ului incluzând dar nelimitandu-se la date, date personale utilizatorilor, date și informații privind starea de sănătate, situația familală, relațiile de muncă, relațiile de parteneriat, opțiunile religioase, orientarea sexuală și orice altă informație furnizată de către Utilizator în timpul ședințelor de citite Tarot.
Informațiile confidențiale pot fi furnizate sub orice formă, materială sau nu, inclusiv, dar fără a se limita la: documente scrise, documente în format electronic, comunicări verbale.
Consilierul se angajează să nu utilizeze, să nu divulge și să nu discute o astfel de informație cu terții sau în prezența acestora, precum și să nu transmită unor surse publice, fără acordul utilizatorului sub nume propriu sau sub pseudonim orice materiale referitoare utilizatori, la activitatea și în legătură cu proiectele utilizatorilor site-ului.
Nerespectarea clauzei de confidențialitate de către Consilier atrage obligarea sa la repararea integrală a eventualului prejudiciu astfel produs.
Informațiile confidențiale nu includ informațiile despre care partea care le-a divulgate poate face dovada, amiabil sau în instanță, că:
- le deținea, fără obligația de a păstra confidențialitatea, înainte de a-i fi fost dezvăluite de partenerul contractual;
- au fost obținute legal sau create în mod independent, în alte circumstanțe decât în cadrul prezentului Contract;
- la data dezvăluirii erau deja publice, din alte surse decât beneficiarul informațiilor confidențiale, sau devin publice ulterior, din alte cauze decât din vina partenerului contractual.
9. Publicitatea
Site-ul poate conține link-uri sau alte tipuri de conținut (reclame în nume propriu sau reclame plătite în numele unor terțe persoane) legate de site-uri, produse sau servicii oferite de terțe persoane. Societatea noastră nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește conținutul acestor link-uri.
10. Legea aplicabilă
Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Societate și consultanții/utilizatorii site-ului în legătură cu raporturile decurgând din stabilirea raporturilor pe site, urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Cluj-Napoca.
11. Dispoziții finale
Acest site este deținut de către Tarotricia SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.
Societatea are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar dumneavoastră aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde și nu se vă puteți apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau derulării cursurilor pe site.
Societatea își rezervă dreptul de a interzice/restricționa/șterge orice comentariu vulgar sau apreciat drept inadecvat pe site, orice imagine, înregistrare ori postare, indiferent de formă, precum și dreptul de a șterge, fără notificare, contul oricărui utilizator care nu respectă Termenii și condițiile de pe site în forma actualizată.
Protecția datelor
Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site-ul tarotricia.ro (denumit în continuare site-ul) se realizează în concordanță cu Regulamentul (UE) 679/2016 (GDPR), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.
Site-ul este deținut de Societatea Tarotricia SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Eroilor, nr. 45, ap. înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1143/2020, având CUI 42440783, telefon 0726777077, email hello@tarotricia.ro, care își asumă calitatea de Operator de date cu caracter personal cu privire la datele personale ale utilizatorilor site-ului, date dezvăluite voluntar pe site cu ocazia accesării serviciilor site-ului. Societatea respectă întocmai prevederile legale în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Pentru a înțelege mai bine politica noastră de protecție a datelor, vă invităm să citiți cu atenție acest material. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) fără a vă cere acordul prealabil și fără a fi supuși unei proceduri de notificare individuală ori specială a modificărilor aduse. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea actualizată a Politicii de protecție a datelor cu caracter personal, rămânând în sarcina dumneavoastră să verificați conținutul acestei Politici ori de câte ori accesați site-ul, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu ultima versiune. Vă stăm la dispoziție pentru informații și pe email hello@tarotricia.ro tel. 0726777077 (număr cu tarif normal)
DATE PERSONALE PRELUCRATE PE SITE. Datele personale pe care le prelucrăm sunt: nume, prenume, vârstă, adresă, adresa de email, număr de telefon, date de cont bancar, IP.
Când vizitați site-ul, se colectează automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră, cum ar fi informații despre browser, adresa IP, fus orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. Vă rugăm să consultați și secțiunea Cookie-uri din acest document. Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem cum utilizează clienții noștri site-ul – puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Nu colectăm și nu prelucrăm date sensibile, definite ca atare de GDPR. Datele legate de starea dumneavoastră de sănătate, de starea psihică, de orientarea religioasă sau sexuală sau alte date sensibile pe care alegeți să le dezvăluiți consultantului vor face obiectul comunicării între dumneavoastră și consultant și nu vor fi publicate, sub nicio formă pe platformă. Nu utilizăm în niciun fel astfel de informații pe care le dezvăluiți voluntar consultantului. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor.
SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR. Solicităm și prelucrăm date personale pentru:
- asigurarea funcționării site-ului (unele cooki-uri)
- a face posibilă crearea contului dumneavoastră și asigurarea serviciilor pe site (date de identificare, date de contact – email, telefon)
- asigurarea plății sumelor aferente serviciilor oferite pe site-ul nostru (date de identificare și date bancare)
- îndeplinirea obligațiilor fiscale (date de identificare, date de cont)
- transmiterea de newslettere, invitații, materiale legate de serviciile noastre și informații legate de evenimentele sau programele pe care le organizăm sau pe care le promovăm (dacă vă dați consimțământul în acest sens)
TEMEIURILE PRELUCRĂRII DATELOR. Operatorul are dreptul de a prelucra date personale pentru scopurile prezentate mai sus:
- pentru că prelucrarea datelor este necesară pentru a face posibilă crearea contului, funcționarea site-ului și accesul la serviciile oferite pe site (încheierea contractului de prestări servicii la distanță), realizarea plății costurilor aferente serviciilor prestare și oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, dacă este cazul,
- pentru că prelucrarea se impune pentru respectarea legislației fiscale
- pentru că v-ați dat consimțământul expres în acest sens prin bifarea căsuțelor aferente
În cazul în care prelucrarea datelor nu este necesară pentru încheierea și executarea raporturilor noastre juridice, nu vom prelucra date personale pentru niciunul dintre scopurile de mai sus dacă nu avem consimțământul dumneavoastră în acest sens.
DURATA DE STOCARE. Prelucrăm și stocăm datele personale pe durata necesară îndeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate și în orice caz pe perioada impusă de reglementările legale aplicabile. Ne propunem să revizuim și să actualizăm periodic baza noastră de date astfel încât să nu stocăm date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate.
SECURITATEA DATELOR. Adoptăm măsurile tehnice și juridice adecvate pentru a asigura o protecție efectivă a datelor cu caracter personal aparținând persoanelor care ne furnizează astfel de date. Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță și luăm măsurile rezonabile în acest sens, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterării acestora. Consilierul care are acces la datele utilizatorilor este conștient de importanța protejării datelor cu caracter personal și de obligațiile de păstrare a confidențialității asumate și se obligă să nu pună aceste date la dispoziția niciunei persoane neautorizate.
De asemenea, plățile care se efectuează prin intermediul site-ului nostru, strict pentru achitarea serviciilor pe care noi vi le punem la dispoziție, se realizează în condiții de securitate, conform politicilor de securitate implementate de furnizorii acestui serviciu.
Este posibil să transmitem datele personale pe care ni le furnizați către alți parteneri și colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale în vederea desfășurării activităților noastre și a îndeplinirii obligațiilor legale care ne revin, cum ar fi: furnizorii de servicii informatice, de servicii de contabilitate, de servicii juridice, de servicii de marketing, de servicii de curierat, de servicii de internet și telefonie mobilă, procedatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile, specialiști în domeniul de activitate în care activăm, pe care îi contractăm pentru a vă oferi o calitate cât mai bună a serviciilor noastre. Transmiterea datelor către terțe persoane are loc sub rezerva asumării de către acestea a clauzelor de confidențialitate pe care le stabilim.
De asemenea, putem transmite unele din datele personale colectate către autoritățile sau instituțiile publice competente, atunci când legea impune acest lucru sau către instanțele de judecată atunci când ne apărăm în justiție sau când ni se cere de către instanță acest lucru.
Transferul datelor cu caracter personal în afara țării
În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în afara țării către state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din Spatiul Economic European (“SEE”).
Astfel, vă informăm că orice transfer efectuat de către Operator către un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protecția datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).
Datele cu caracter personal menționate în această notă de informare nu sunt transferate către state care nu asigură protecție adecvată în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.
DREPTURI. Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin adopta de măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Vă asigurăm și vă respectăm drepturile stabilite prin legislația în vigoare.
Dreptul la informare. Puteți solicita informații și detalii privind activitățile de prelucrare a datelor personale. Vă stăm la dispoziție la adresa: Cluj-Napoca, str. Eroilor, nr. 45, ap. 6, jud. Cluj, pe email la adresa hello@tarotricia.ro sau la numărul de telefon 0726777077 (număr cu tarif normal). Suntem atenți la asigurarea dreptului dumneavoastră de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și accesibile cu privire la modul în care vă prelucrăm datele, inclusiv detalii legate de drepturile pe care le dețineți în acest sens și care sunt prezentate și în acest document.
Dreptul la rectificare. In cazul în care constatați că datele dumneavoastră personale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete, inexacte, le puteți rectifica sau le puteți completa printr-o simplă solicitare de rectificare trimisă la adresa de email hello@tarotricia.ro
Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obtine ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege, Ștergerea datelor poate avea loc în oricare dintre situațiile următoare:
- a) nu mai avem nevoie de de datele personale pentru îndeplinirea vreunuia dintre scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
- b) vă retrageți consimțământul pe baza căruia v-am prelucrat anterior și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
- c) vă opuneți prelucrării datelor atunci când prelucrăm datele în scop de marketing direct (inclusiv, profilarea în scop de marketing direct),
- d) vă opuneți prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră;
- e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;
- f) datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale.
Vă vom putea respinge solicitarea de ștergere a datelor dacă:
(a) trebuie să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele;
(b) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție.
Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazurile în care:
- a) contestați exactitatea datelor pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
- b) prelucrarea este ilegală, dar vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea;
- c) în cazul în care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dumneavoastră ni le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau în fața organelor de arbitraj;
- d) în cazul în care v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.
Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim.
Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator.
Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
Date de contact și informații legate de ANSPDCP găsiți pe site-ul http://www.dataprotection.ro/.
Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând.
Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă.
Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa: Cluj-Napoca, str. Eroilor, nr. 45, ap. 6, jud. Cluj, pe email la adresa hello@tarotricia.ro sau la nr de telefon 0726777077 (număr cu tarif normal).
COOKIE-URI. Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Un „cookie” este un mic fișier, de regulă criptat, locat în dosarele navigatorului web pe care dvs. îl folosiți. „Cookie”-urile sunt create de către producătorii de conținut on-line pentru utilizatorii site-urilor în scopul de a-i ajuta pe aceștia să navigheze pe internet într-un mod mai eficient și pentru a acorda accesul la anumite funcții. Aceste fișiere nu sunt viruși. Cum aceste fișiere nu conțin coduri, ele nu pot fi executate și nici nu pot accesa alte fișiere sau dosare din calculatorul dvs. În condițiile în care ele stochează informații despre navigarea pe internet a unui utilizator, atât adrese specifice cât și navigare printre diverse site-uri, „cookie”-urile pot fi folosite ca o formă de spyware. Programele anti-spyware, fiind conștienți de această posibilă problemă, elimină anumite „cookie”-uri în urma controalelor de rutină.
Utilizăm „cookie”-uri pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului acestora, pentru analize statistice cu privire la modul în care este utilizată pagina de internet, în scopul îmbunătățirii site-ului
Ce fel de „cookie”-uri folosim? Din punct de vedere temporal al stocării folosim:
„Cookie”-uri fixe: acestea rămân pe dispozitivul utilizatorului o perioadă determinată de timp, specificată în „cookie”. Acestea sunt folosite de fiecare dată când utilizatorul vizitează adresa care a creat acel fișier.
„Cookie”-uri de sesiune: aceste fișiere sunt temporare. Ele permit operatorilor site-ului web să conecteze acțiunile pe care un utilizator le întreprinde în timpul unei sesiuni de navigare pe internet.
De asemenea, din punct de vedere al funcționalității, folosim patru tipuri diferite de „cookie”-uri:
„Cookie”-uri strict necesare: acestea sunt esențiale pentru a putea naviga pe pagina de internet și pentru a-i folosi aplicațiile.
„Cookie”-uri de performanță: acestea colectează date statistice în mod anonim referitor la modul de utilizare al paginii de internet. Ele nu conțin informații personale și sunt folosite pentru a îmbunătății experiența utilizatorului atunci când navighează pe pagina de internet.
„Cookie”-uri pentru funcționalitate: prin intermediul lor, operatorul le permite utilizatorilor să aleagă diferite opțiuni și caracteristici ale paginii web.
„Cookie”-uri publicitare și de targeting: folosite pentru a îmbunătăți relevanța reclamelor care vă sunt livrate.
Este posibil să avem „cookie”-uri terțe pe site-ul nostru. Terții, cum ar fi companiile de publicitate sau furnizorii de servicii externe, precum analiza traficului de internet, pot utiliza „cookie”-uri sau alte „plug-in” -uri similare pentru a colecta informații despre vizita dvs. pe pagina noastre web.
Dezactivarea „cookie”-urilor. Odată cu ștergerea „cookie”-urilor, toate preferințele și setările referitoare la pagina web vor fi șterse. Asemenea, unele pagini web nu vor mai funcționa corespunzător sau unele funcții vor dispărea în cazul eliminării „cookie”-urilor.
Nu recomandăm, din aceste motive, optarea respingerii „cookie”-urilor atunci când vizitați pagina noastră web. Cele mai multe browsere acceptă „cookie”-urile în mod automat, dar dvs. puteți schimba această opțiune în funcție de browserul pe care îl folosiți. Pentru a face asta, în mod obișnuit, trebuie să accesați opțiunea „setări” sau „preferințe” a browserului. Pentru mai multe detalii puteți accesa unul dintre linkurile de mai jos:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Cookie-urile NU sunt viruși! Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. În general, browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-rilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Cookie-urile nu sunt periculoase, dar, pentru că prin intermediul lor se transmit în mod constant în ambele sensuri informații între browser și website, dacă un atacator sau persoană neautorizată intervine în parcursul de transmitere a datelor, informațiile conținuțe de cookie pot fi interceptate. Deși foarte rar, acest lucru se poate întâmpla dacă browserul se conectează la server folosind o rețea necriptată (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implică setări greșite ale cookie-urilor pe servere, care pot fi exploatate de către atacatori. Este important să cunoașteți că dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorilor pe site-urile cele mai răspândite și utilizate printre care Gmail, Yahoo, Youtube și altele.
Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor: email hello@tarotricia.ro și tel. 0726777077
DATE ALE MINORILOR. Nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Vă rugăm să nu vă creați cont pe site-ul nostru și să ne furnizați nicio informație în cazul în care nu aveți împlinită vârsta de 18 ani.
Societatea are dreptul de a modifica Politica de protecție a datelor oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile, Politica de protecție a datelor și Politica de cookie-uri ori de câte ori accesați site-ul.